Utbud

Trubadur Med en bred repertoar och en massa år på nacken är Lotta ett toppenalternativ till vilken fest som helst. Hon spelar gitarr, stomp och sjunger och lyfter även stämningen med skönt mellansnack. Addera en kul quiz, någon mingelaktivitet eller en aktiverande tävling. Ofta blir Lotta en slags eventledare som väver ihop evenemanget på plats tillsammans med arrangören tack vare den gedigna erfarenheten av just partaj och sammankomster.


Band I tätt samarbete med andra musiker kan Lotta bokas tillsammans med Partybandet "Hit Station", Rock´n´roll band, Country eller Jazzband.


DJ Bröllop, födelsedag, firmafest eller annat? Var behöver du en DJ? Musikbredd och smak i det oändliga tillgodoses oavsett om gästernas åldersspann är stort, om lokalen är liten eller något annat så knyts det hela ihop genom musiken.  Låt Lotta sätta fart på festen med musik ni tycker om.


DUO En svängig duo med sång, gitarr och piano som fyller på med musik i det stora som lilla eventet.


Show Som showartist och/eller producent är alternativen oändliga. Tidigare och även aktuella uppsättningar är exempelvis: "A whole lotta´show" ”En hyllning till Eva Cassidy”, ”Från Elvis till Dolly”, Julshower på O´Learys, Harrys, Westerby Golf, Brigaden och Elite Grand Hotel, Oktoberfester, ”Stockholm-Motala show” m.m.


Humor Alter egot Majsan är en skön och självsäker figur som figurerar både på scen och som dold teater. Med Majsan levereras skrattgaranti! Majsan har över 3.000.000 visningar på FB och kan ses på Majsans Magasin. https://www.facebook.com/majsansmagasin/


Konferencier Med en lång scenisk bakgrund och erfarenhet från teatern som både skådespelare och regissör är Lotta van att hålla ihop och driva ett program framåt. Arbetade under två års tid som radiopratare och hördes då som Levande Jukebox i Sveriges Radio P4 Öst i programmet Äntligen fredag.

 Med erfarenhet av  möten och event och stor vana av att såväl hålla ihop trådarna inför arrangemanget som att stå på scenen under pågående event levererar Lotta vad som planerats på ett tryggt och professionellt sätt. Men är också flexibel för spontana och oväntade vändningar.


Programledare har arbetat bland annat som TV- programledare och reporter i Kanal lokals program För Nöjes skull, Tusenlappen m.m. Lotta är en rolig, allmänbildad och självklar person med en unik talang att skapa värme och engagemang även hos den mest svårflirtade publiken och håller samman evenemanget på ett både humoristiskt och underhållande sätt.


Underhållande reseledare Det första uppdraget som underhållande reseledare på Hurtigrutens fartyg genom Resecenter var 2015 och sedan dess har det blivit 10 fantastiska turer utmed den Norska kusten samt diverse bussresor i Sverige och underhållare på resor till Turkiet. 


Skådis  Lotta har medverkat i långfilmer, tv-reklam, i ett antal musikaler, ett 10 tal revyeroch har även producerat och regisserat egna uppsättningar. Är också textförfattare till sketcher med nomineringar och medverkan i Revy SM. Bland annat medverkat i Evita, Grease, Tjocka släkten och skrivit Astrid Lindgren föreställningen Tjolahopp.


Barnunderhållning Som sago- eller fantasifigur, som leopard eller clown förgylls barntillställningen utefter kundens egna teman eller förslag från artisten. Här finns inga gränser för vad som kan skapas med musik, sagor eller aktiviteter. Bokas både till privata barnkalas till företagsevent och offentliga evenemang.


Seniorunderhållning Här bjuds det på en medryckande musikalisk resa där låtarna som önskades under åren som "Levande jukebox" på p4 Radio Östergötland paketerats till lyssnarnas favoriter just därifrån. Här finns det också utrymme för önskelåtar på direkten.


Ansiktsmålning En alltid lika populär aktivitet som passar såväl barnkalas som på företagets familjeaktiviteter eller annat.

Här kan du; barn som vuxen, bli förvandlad till en zeebra,  fjäril eller varför inte en dinosaurie...


Officiant vid borgerliga begravningar där ceremonin sker utanför Svenska kyrkans ordning. Vid en borgerlig begravning väljer anhöriga själva innehållet i ceremonin. Officianten ger råd till programmet och sammanställer det tillsammans med anhöriga för att göra det sista avskedet så personligt som möjligt